Neuling...

CMSimple 4.0 und höher
Brian Ottens
Posts: 6
Joined: Tue 21. Oct 2014, 12:23

Neuling...

Postby Brian Ottens » Wed 22. Oct 2014, 14:44

Halla
ich komme aus Dänemark, deshalb ist mein Deutsch auch nicht ganz gut.........
aber Vielleicht kann mir doch Einer sagen wie ich dises zum laufen bringe. Ich bin nur ein ganz kleiner CMSimple verbraucher. :cry:

<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="da">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 4.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<title>DCC adresse beregner</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="../style/style.css">

<SCRIPT LANGUAGE='JavaScript'>

function konvertadresse (adresse) {

mellem=Math.floor(adresse/256)
cv17=mellem+192
cv18=adresse-(mellem*256)
adresse_cv.cv17.value=cv17
adresse_cv.cv18.value=cv18
}

function konvertCV () {
cv_adresse.adresse.value=parseFloat((cv_adresse.cv17.value-192)*256)+parseFloat(cv_adresse.cv18.value)
}

</SCRIPT>

</head>

<body>

<h2 align="center" )>DCC adresse - CV17 og CV18 regnemaskine</h2>
<table ALIGN="center" BORDER=1 cellspacing=0 CELLPADDING=5 bordercolor="#CC3300" width="100%">
<tr>
<td width="100%"><font size="2" face="Verdana">Hvis man ønsker at anvende
hele det adresserum som DCC dekodere tilbyder, er det nødvendigt at bruge
de udvidede adresser som gemmes i CV (Configuration Variable) 17 og
18.&nbsp;<br>
Hvis du ligesom jeg har haft lidt problemer med at beregne hvilke værdier
der skal skrives i CV17 og CV18 kan du bruge &quot;regnemaskinen&quot;
nedenfor.&nbsp;<br>
Husk dog, at hvis du ønsker at anvende de udvidede adresser, skal bit 5 i
CV29 være &quot;1&quot;. Bit 5=&quot;1&quot; svarer til tallet 32 - <font color="#FF0000">2<sup>5</sup>
= 32 </font>- læs derfor værdien i CV29 og læg 32 til værdien og gem den nye
værdi, så kan du bruge de udvidede adresser.<br>
Bemærk at den mindste værdi for CV17 er 192 - hvorfor ved jeg ikke, men
sådan er det altså bare!!<br>
De udvidede adresser kan kun anvendes ved adresser fra 128 og opefter !!!</font></td>
</tr>
<tr>
<td width="100%"><font face="Verdana" size="2">Indtast adressen og få beregnet de værdier du skal skrive
i CV17 og CV18</font></td>
</tr>
<tr>
<td width="100%">
<div align="center">
<center>
<table border="0" width="50%">
<tr>
<td width="100%">
<font face="Verdana" size="1">Et eksempel: Adresse 1106 --&gt;
CV17=196&nbsp; CV18=82</font>

<form name="adresse_cv">
<p>Adresse (1-9999): <input type="text" name="adresse" size="6"></p>
<p>CV17 = <input type="text" name="cv17" size="5">&nbsp;&nbsp;&nbsp; CV18 = <input type="text" name="cv18" size="4"></p>
<p><input type="button" value="Beregn" name="B1" onclick=konvertadresse(adresse_cv.adresse.value)><input type="reset" value="Nulstil" name="B2"></p>
</form>

</td>
</tr>
</table>
&nbsp;
</center>
</div>

</td>
</tr>
<tr>
<td width="100%"><font face="Verdana" size="2">Indtast værdierne i CV17 og CV18 og få beregnet adressen</font></td>
</tr>
<tr>
<td width="100%">
<div align="center">
<center>
<table border="0" width="50%">
<tr>
<td width="100%"><font face="Verdana" size="1">Et eksempel:
CV17=196&nbsp; CV18=123 --&gt; adresse 1147</font>
<form name="cv_adresse">
<p>CV17 = <input type="text" name="cv17" size="4">&nbsp;&nbsp;&nbsp;
CV18 = <input type="text" name="cv18" size="4"></p>
<p>Adresse = <input type="text" name="adresse" size="6"></p>
<p><input type="button" value="Beregn" name="B1" onclick=konvertCV()><input type="reset" value="Nulstil" name="B2"></p>
</form>

</td>
</tr>
</table>
</center>
</div>
<p>&nbsp;

</td>
</tr>
</table>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>

</body>

</html>


http://www.skilteskoven.dk/modelbane/cv_beregner.htm

Gert
Posts: 1099
Joined: Sun 18. Nov 2012, 14:18

Re: Neuling...

Postby Gert » Wed 22. Oct 2014, 16:39

Hallo,

am besten per iframe, dann gehört der grauselige Code wenigstens nicht zu CMSimple ;)

Code: Select all

<iframe style="width: 100%; height: 960px; border: 0;" src="http://www.skilteskoven.dk/modelbane/cv_beregner.htm"></iframe>

... einfügen in Quelltext Ansicht.

Alternativ kannst Du auch das Plugin MagicFrames verwenden, um den iframe zu erzeugen,

Gert
Gert Ebersbach | CMSimple | Templates - Plugins - Services

Brian Ottens
Posts: 6
Joined: Tue 21. Oct 2014, 12:23

Re: Neuling...

Postby Brian Ottens » Thu 23. Oct 2014, 07:37

Funktioniert jetzt
Vielen Dank


Return to “CMSimple 4.0 and higher”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests