Logging doesn't work on Wamp server

CMSimple 4.0 und höher
frantonio
Posts: 9
Joined: Sun 6. Dec 2015, 10:56

Logging doesn't work on Wamp server

Postby frantonio » Sun 1. Apr 2018, 12:24

I just downloaded the new version of CMSimple and installed it on my local host in Wamp.

When I login and want to change the password under Setting CMS the CMS configuration does not show?

In fact I can't change nothing.

Any suggestions?

Thanks in advance for any help.

Regards

Frantonio

Gert
Posts: 1087
Joined: Sun 18. Nov 2012, 14:18

Re: Logging doesn't work on Wamp server

Postby Gert » Tue 3. Apr 2018, 18:05

Hello,

if it works online, there should be a problem with your Wamp. What is the php version on your Wamp?

https://www.cmsimple.org/doku/en/?Installation___System_Requirements

Gert
Gert Ebersbach | CMSimple | Templates - Plugins - Services

frantonio
Posts: 9
Joined: Sun 6. Dec 2015, 10:56

Re: Logging doesn't work on Wamp server

Postby frantonio » Sat 7. Apr 2018, 08:16

thanks for the reply.

I'm using PHP 7.1.9 is the latest I believe.

Gert
Posts: 1087
Joined: Sun 18. Nov 2012, 14:18

Re: Logging doesn't work on Wamp server

Postby Gert » Sat 7. Apr 2018, 09:13

I do not use Wamp, so I can not help you. In Xampp all is working,

Gert
Gert Ebersbach | CMSimple | Templates - Plugins - Services

frantonio
Posts: 9
Joined: Sun 6. Dec 2015, 10:56

Re: Logging doesn't work on Wamp server

Postby frantonio » Sat 7. Apr 2018, 09:21

Thanks,

I had a older version of CMSimple and it worked fine with wamp, so I don't understand why the newer version is not working.

Ok I try to install xamp and see it it works.

Thanks anyway.

Also another question. I have more than 100 articles to be uploaded with many Categories and subcategories and many images. Will CMSimple be able to handle it?

Frantonio

Gert
Posts: 1087
Joined: Sun 18. Nov 2012, 14:18

Re: Logging doesn't work on Wamp server

Postby Gert » Sat 7. Apr 2018, 09:28

frantonio wrote:I have more than 100 articles to be uploaded with many Categories and subcategories and many images. Will CMSimple be able to handle it?

Why not :?:

If you want, you can increase the menulevel, look at the menu leftside:

https://ge-webdesign.de/demotpl/?MenuLevels___Menulevel_2_Page_1___Menulevel_3_Page_1___Menulevel_4_Page___Menulevel_5_Page___Menulevel_6_Page

If you increase the menulevel to 4, also h4 headings will split to new pages, and you have a 4-level sitestructure,

Gert
Gert Ebersbach | CMSimple | Templates - Plugins - Services

Gert
Posts: 1087
Joined: Sun 18. Nov 2012, 14:18

Re: Logging doesn't work on Wamp server

Postby Gert » Sat 7. Apr 2018, 12:45

frantonio wrote:I'm using PHP 7.1.9 is the latest I believe.

I have just installed a CMSimple 4.7.3 under php 7.2.2 - successfull.

You can activate a debug mode in CMSimple, please try it:

https://www.cmsimple.org/forum/viewtopic.php?f=20&t=443

Maybe you get some helpful messages,

Gert
Gert Ebersbach | CMSimple | Templates - Plugins - Services


Return to “CMSimple 4.0 and higher”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests