Search found 6 matches

by Kowalski
Sat 17. Oct 2015, 17:14
Forum: Plugins and Addons
Topic: Membersarea
Replies: 16
Views: 7010

Re: Membersarea

You mean remove folder from 'plugins' in CMSimple Root Folder and put the new one with this plugin?
Gert wrote:
Have you tested a fresh installation in another subfolder?

Gert
by Kowalski
Sat 17. Oct 2015, 17:08
Forum: Plugins and Addons
Topic: Membersarea
Replies: 16
Views: 7010

Re: Membersarea

I am not good in php, especially when I am using plugin which is written not by me... I don't know where is an error on code... It looks like there is no acceptance for polish letters... If you are logged in in CMSimple and in edit mode, it works. Switch to view mode, and in does not work, not login...
by Kowalski
Sat 17. Oct 2015, 16:36
Forum: Plugins and Addons
Topic: Membersarea
Replies: 16
Views: 7010

Re: Membersarea

Yes, the server is apache. I hope it allows .htaccess. In the CMSimple Root Folder is .htaccess file and when I edit it I see 'AddDefaultCharset UTF-8'. K PS You are right, it works also from 'Mapa Strony'. It is strange... Hm - seems to be a serverside problem, encoding or session settings. Is the ...
by Kowalski
Sat 17. Oct 2015, 16:23
Forum: Plugins and Addons
Topic: Membersarea
Replies: 16
Views: 7010

Re: Membersarea

This is the same even for default template :( "Login" works when you call page which doesn't exist on my website (just put random phrase in the end of my website) and then use 'login'. If you 'login' on one of the pages which can be found on my website, you are logged once (calling another pages cau...
by Kowalski
Sat 17. Oct 2015, 15:50
Forum: Plugins and Addons
Topic: Membersarea
Replies: 16
Views: 7010

Re: Membersarea

Dear Gert, Now my CMSimple is updated to new version (CMSimple 4.5.4) and now I have content.php with utf-8 without BOM encoded. The problem still appears. I can't see any difference in membersarea plugin. These special characters like (~..../) are typcial for URL on my server. Kowalski PS Please, t...
by Kowalski
Sat 17. Oct 2015, 13:01
Forum: Plugins and Addons
Topic: Membersarea
Replies: 16
Views: 7010

Membersarea

Hello everyone, I have a problem with Membersarea plugin. I followed by steps in 'Short Documentation Plugin MembersArea ' and when I try to log in using <?php echo membersarea_login('the_login_page');?> it works only in case when 'the_login_page' relates to the page which doesn't exist on my web pa...