Search found 9 matches

by tze_frog
Thu 18. May 2017, 11:00
Forum: Plugins and Addons
Topic: Mailform Settings
Replies: 2
Views: 3886

Mailform Settings

Hi Gert I am administrating/maintaining two websites with different providers. Problem: e-mails do not get through Site #1: www.jegvilgernetilsankthansfest.dk CMSimple: 4.7.2 template: skyview_2nb_R provider: http://www.one.com PHP-version: 5.6.30 I cannot get e-mails through. I have tried with the ...
by tze_frog
Mon 11. May 2015, 15:55
Forum: Themes and Templates
Topic: 4 Responsive Templates: Theme "Beton"
Replies: 6
Views: 4510

Re: 4 Responsive Templates: Theme "Beton"

Hi Gert,

I use the latest 4.5.2. And it is a new upload to that site.
I'll follow your guidelines.

Best regards,
Anders
by tze_frog
Mon 11. May 2015, 14:59
Forum: Themes and Templates
Topic: 4 Responsive Templates: Theme "Beton"
Replies: 6
Views: 4510

Re: 4 Responsive Templates: Theme "Beton"

Hi Gert,

Problematic Site:
You are right. It also happens with the default template. And also when I set lenaguage to EN (and then have to upload en.php of course to get login back).

Sysinfo says: PHP version 5.6.8


On the working site Sysinfo says: PHP version 5.4.40.

Best regards,
Anders
by tze_frog
Mon 11. May 2015, 14:17
Forum: Themes and Templates
Topic: 4 Responsive Templates: Theme "Beton"
Replies: 6
Views: 4510

Re: 4 Responsive Templates: Theme "Beton"

Hi Gert, I like the responsive templates. However, I use Beton_R on 2 different sites and I have a problem with one of them. After login I go to Settings > Language. When I change (e.g. under Title, Mailform: Mailform to Mailform: e-mail), save and then logout, I cannot login again as this link has ...
by tze_frog
Mon 17. Feb 2014, 19:10
Forum: CMSimple 4.0 and higher
Topic: HTML button opens a blank window
Replies: 4
Views: 4109

Re: HTML button opens a blank window

Hi Gert, Right, I use IE11. I uploaded the 4.3.2-update and cleared my history, but I could not get it to work by only updating the tinymce plugin folder. Therefore - as it was a complete re-install anyway - I cleared my site again and installed 4.3.2 after having downloaded it (with a possible tiny...
by tze_frog
Fri 14. Feb 2014, 16:59
Forum: CMSimple 4.0 and higher
Topic: HTML button opens a blank window
Replies: 4
Views: 4109

HTML button opens a blank window

I have just installed the most recent version of CMSimple (v. 4.3.2). When I log in to edit the text it works fine but when I click the HTML button to see/edit the source I only see a blank window. What can you suggest?

Br Anders
by tze_frog
Fri 8. Feb 2013, 09:55
Forum: General Discussions
Topic: Default 2nd Language
Replies: 4
Views: 7754

Re: Default 2nd Language

Hi Gert,
Thank you for your support. Danish as primary language and English as secondary language works now.
Br Anders
Herlev- Denmark
by tze_frog
Thu 7. Feb 2013, 14:57
Forum: General Discussions
Topic: Default 2nd Language
Replies: 4
Views: 7754

Re: Default 2nd Language

...sorry. I could not cheat with renaming the flag *.gif files. I hope you have a suggestion for my problem.
Br Anders
Herlev - Denmark
by tze_frog
Thu 7. Feb 2013, 14:40
Forum: General Discussions
Topic: Default 2nd Language
Replies: 4
Views: 7754

Default 2nd Language

Hi CMSimple Forum, I have installed CMSimple 4.04 and use template sepia_flex760_m768. I have copied and renamed the folder <2lang> to <da> to create a Danish version. I have renamed the <config.php> file in the <da> folder to have one configuration only. When I in Setting CMS set <Language Default>...

Go to advanced search